Способността да се движиш в личния си ритъм, да се носиш с лекотата на истинското си „Аз“ - ето какво е свобода.

Поканата за тази танцова сесия е свързана с преминаване през седем врати, които плавно ни отвеждат към състоянието на пълна свобода. Седем са ритмите, през които ще премине нашия танц. Чрез тях отключваме основните седем енергии, отговорни за освобождаването ни от скрупули, предразсъдъци и страхове, които ни оковават в ежедневна рутина.

Знанието, с което се сдобиваме по време на Вълната освен, че носи огромен заряд и удоволствие е и такъв вид знание, което се вгражда в нас трайно, защото идва не през ума ни, а през тялото.

Свободният танц, какъвто е Жива вълна ни дава пространство, но пътя избираме ние. Той ни предоставя музика, но ритъмът в който се пускаме е само наш. Подсказва ни движения, но танцът ни е уникален – всеки за себе си.

7 юли, 19:00 часа

Пълдин Арт Клуб

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…