За осма поредна година artnewscafe кани приятели, домашни производители и ценители на тематичното Буркан-парти. 

И тази година ни очаква бутикова неделна дегустация с награди за най-добри буркани в категории: сладко и солено. Поощрителна награда ще има за най-добре изглеждащ буркан. Попълва се формуляр за участие, като при журирането на бурканите ще се имат предвид както вкусовите качества, така и направените от продукти собствено производство, варени на дърва или газ. Не подлежат на дегустация домашни алкохолни напитки.

С традиционното вече Буркан-парти, artnewscafe призовава към запазване на добрите стари кулинарни традиции особено, когато са направени автентично с домашна продукция. Всеки може да сподели рецепти и начини на приготвяне на своята зимнина. За пълноценната дегустация ще бъде осигурен хляб, но всеки може да донесе домашно направен. Характерното пиво за сезона, съпровождащо събитието ще бъде греяно вино, а музиката отново ще е от грамофон.

Неделя, 29,11
14:00-22:00

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…