Сдружение „Тук-Там“ и фондация „Заедно в час“ представят съвместна инициатива, която се състои в поредица от срещи с вдъхновяващи лектори, които ще споделят своите Рецепти за Успех. Събитието се осъществява с любезното съдействие на Hackafe, Пловдив.

В това издание наш гост ще бъде Джонатан Гладуиш - Изпълнителен директор на Sixty K Ltd. 

Джонатан Гладуиш работи в сферата на услугите и бизнеса с центрове за обслужване на клиенти вече над 20 години. Има богат опит в оперативния мениджмънт в бизнес среди, в които се работи директно с потребители, както в публичния, така и в частния сектор. Работил е в повечето от големите европейски държави, в няколко по-малки, както и в Щатите. Управлявал е бюджети с приход от над 20 милиона евро и оборот от 80 милиона евро.

Докато е в чужбина създава, управлява и подобрява процесите на работа в много центрове за обслужване на клиенти в различни области като информационни технологии, развлекателната индустрия, финансови услуги, компании за услуги и телекомуникации. Също така е подпомагал “Blue Chip” компании при тяхното организационно оптимизиране и усъвършенстване на процесите им за управление на програми и проекти.

В момента ръководи една от най-успешните аутсорсинг компании в България и на Балканите – 60K, като една от главните му цели е да популяризира концепцията за аутсорсинг у нас и едновременно с това да превърне България в топ дестинация за този тип бизнес.

Събитието е безплатно, но със задължителна предварителна регистрация на: http://www.eventbrite.com/e/2-sixty-k-ltd-tickets-22681823946.

Ще се проведе на английски език.

P.S. Не разпечатвайте билета! Ако не можете да дойдете, пишете ни на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., за да може друг да ползва вашето място. Благодарим за разбирането!

Дата: 17 март

Място: Hackafe

Начало: 19:00

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…