Пловдивското artnewscafé кани на своето вече традиционно парти ALL TOGETHER NOW, което предлага място за среща за всички върнали се в града за празниците приятели от близко и далеч – за да сме всички заедно сега!

30 април, 22 ч. - VOID - кв. „Капана“, ул. „Братя Пулиеви“ 4

От две години най-големите семейни празници в Пловдив не са това, което бяха. Преди две години, преди artnewscafé да стартира поредицата ALL TOGETHER NOW партита, великденската и колендата нощ завършваха в тишина и сън след семейната вечера. А именно празниците са времето, когато Пловдив отново се изпълва с живот - и с хора, които се завръщат в града специално за празниците. И така, празничните нощи вече не са тихи и спокойни, а повод за срещи и събиране отново заедно.

И великденската нощ тази година няма да бъде тиха и спокойна, защото предстои великденското ALL TOGETHER NOW парти на artnewscafé!

За първи път партито ще се проведе на нова и по-централна локация – клуб VOID (бивша дискотека INFI) в квартал „Капана“.

Следвайки мотото „Всички заедно сега“ artnewscafé отново обръща поглед към своето семейство – хората, които през годините са били зад бара на кафето и са изградили неговия образ. Това са Самуил, Мартин, Елена и Виктор – част от звездния екип на artnewscafé, който ще се погрижи за музикалната програма на партито.

И за да бъдем всички заедно входът на партито (както винаги) е напълно свободен.

САЮЛКЕ /МЕЛФОРМАТОР/ е вече познат DJ от партита, организирани от или с участието на "МЕЛФОРМАТОР". Започва като барман и DJ в artnewscafe и в последствие има изяви в "ТАМ" /Велико Търново/, "Жул Верн" /София/, както и на партита като The Spirit of Warhol, Melformator at Factory и MYBEATLIVE vol.5. Участва активно и в парти програмите на НОЩ 2013 и 2014, One Design Week, One Dance Week, One Architecture Week. Преди малко повече от година заедно с waysie, ATNS и nemko-fi стартират проекта „МЕЛФОРМАТОР“ и успешно се занимават с организация на музикални събития. Разчита на широкоспектърна плейлиста от качествена музика, главно елетронна, но без значение от жанра. Харесва добре композирания микс с градация в настроението.

https://www.mixcloud.com/artnewscafe/all-together-now-sayulke/

https://www.mixcloud.com/melformator/пускахме/

MARTIN /artnewscafe/ има изяви предимно в Пловдив, в клубове като "Bar Gramophone", "Fargo", "Мария Луиза", "Петното на Роршах", в бившия клуб "Lebowski", както и по повод 1 година Xraydio в "Конюшните на Царя". В София е подгрявал DJ Jesse в "KANAAL" на WarmUp Party Night 2013, както и последните му пускания в клуб Жул Верн. Музиката, която подбира, винаги е танцувална и дава предпоставки за повишено парти настроение. Голяма част от музикалната му селекция звучи в онлайн радио "LMEY", както и в artnewscafe. 

https://www.mixcloud.com/Martin_pz/martin-8/

https://www.mixcloud.com/Martin_pz/kabinet-dance/

ЕLEN е бивш барман на artnewscafe, поела по своя творчески път. Има изключителен афинитет към музиката и отскоро се изявява и като DJ. С много позитивни отзиви от ALL TOGETHER NOW, както и от партито Make PLOVEDIV not WAR в Петното на Роршах. ЕЛЕН е подбирала също и музика на партита като Melformator at the Pool и Plovdiv Underground.

https://www.mixcloud.com/artnewscafe/all-toghether-now-elen/

https://www.mixcloud.com/elenakojuharova/mpnw/

VICTOR е директор на "Нощ на музеите и галериите - Пловдив" от 2013 г. насам, основател на радио предаването "МОЛЕСКИН" по Радио Пловдив и организатор на ежегодното SCANDINAVIAN ELECTROPOP PARTY в artnewscafe. Музиката, която подбира, е свързана със съвременната скандинавска музикална сцена. Изявите му като DJ са свързани с партита в галерия U-PARK, "Петното на Роршах", както и партито по случай 3 години Xraydio в бар Gramophone. 

https://www.mixcloud.com/artnewscafe/all-together-now-victor/

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…