"НЕ" на наркотиците.На 21 и 22 май 2016 г. ще се проведе нов младежки, творчески фестивал "НЕ" на наркотиците, който включва – концерт на известни имена в рап, хип-хоп,r&b и фолклорна музика . Целодневно и паралелно ще протичат уъркшопи по: - хек топка; - хип-хоп и брейк танци; - графити; - сапунени балони; - изработване на бижута от необичайни предмети и материали; - бийт бокс и други. Специалист в сферата на превенцията на наркотични вещеста ще бъде на разположение с информация и материали за зависимостта от наркотици и борбата с тях и ще се демострират техники за оказване на първа помощ при злоупотреба с наркотични и упойващи вещества, както и при абстиненция; калиграфско шоу; временни базари с тематични тийн стоки.В подкрепа на пловдив столица на културата 2019 събитието е абсолютно безплатно.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…