Централните булеварди, парковете и площадите в града ще се превърнат в открити сцени за улични и латино танци по време на второто издание на танцовия карнавал в Пловдив, с който Dance Station Plovdiv ще открие летния сезон тази година на 4 юни.

Танцьори и хореографи от различни школи ще танцуват върху камиони с открити платформи, които ще преминават бавно през града и ще привличат публика за различните стилове. 

Началото е 17 ч., а сборния пункт е хотел "Марица". Ще преминат през целия булевард „Цар Борис III“ до хотел "Рамада", след което карнавалът ще продължи с шествие до фонтаните пред община Пловдив, където ще бъде главната сцена на събитието. 

Очаква ви три часа танцов карнавал в сърцето на града. Организаторите Dance Station Plovdiv  обещават много латино ритми и танцьори по хип-хоп, съвременни, улични и модерни танци,капоейра,суинг както и от най-популярните латино стилове – салса и бачата и разбира се латино фитнесът, който покори света - Zumba.

Очаквайте повече информация за събитието и подробна програма.

„Dance Station“ - едно от най-модерните танцови училища в България отвори  врати в Пловдив на 13 февруари 2016 г. със специална шоу - програма от професионалните танцьори на “Dancing Stars”.  Това е третата локация на танцовото училище, което преди това разполагаше с шест зали в МОЛ „Парадайз” и Националния дворец на културата в София.

В Пловдив, „Dance Station” е позиционирано на последния етаж в Дома на културата “Борис Христов” на ул. „Гладстон“ № 15.  Основатели на танцовите центрове и на марката „Dance Station” са Ани Дончева и  Ралица Мерджанова са. И двете са добре известни в цялата страна, с многобройните си успешни участия във финалите на най-престижните телевизионни танцови формати по БТВ и Нова ТВ. Техните пълноправни партньори в Пловдив са също изключително популярни в танцовите среди. Ангел Александров е сред най-успешните млади треньори по спортни танци в последните години, основател на клуб по спортни танци “Алекс”.  Калоян Иванов е дългогодишен състезател по спортни танци, уважаван треньор и победител в „Денсинг Старс“ през 2014 година. 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…