Шестият WakeЪп! България Фестивал се задава!

НА 07.07. ДО 10.072016 Г. ОТ 07:00 ДО 18:00 ЧАСА В Кукленски Манастир Св. Св. Козма И Дамян

За все по-нашумяващата днес тема за пробуждането се говори от години. Именно тя е движещата ни сила вече шест лета. През този период осъзнахме, че пробуждането е индивидуален процес и всъщност е въпрос на личен избор.

И докато в ежедневието не можем да сме изцяло себе си заради безкрайното разделение от политика, религия и общество, WakeЪп! България създава почва за израстване на колективно съзнание. Преживяването на фестивала обогатява заради това, че на едно място се срещат култури и алтернативни начини на живот, които по принцип не се смесват.

Основната идея на нашия фест/събор/сбор е да събере за няколко дни в планините хиляди преследвачи на мечтите, които да заживеят заедно сред природата и под звездите.

Защо го правим?

Заради емоциите, приятелите, новите гледни точки, музиката, боровата горичка, гайдата, хорото за изгрева и малката рекичка… Който е бил знае.

Нека изживеем заедно и това WakeЪп! ЕДИНеНИЕ. Другото е бонус, както и това че тази година фестът ще продължи четири дни: от четвъртък, 7 юли до неделя, 10 юли.

Кукленски манастир "Св.Козма и Дамян" СЕ НАМИРА НА 17 КИЛОМЕТРА ОТ ПЛОВДИВ

Добре дошли, самоДиви!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…