Този път темата е постянно осветление и портретна фотография

След първото успешно обучение на момчетата от Фото Занималня, идва време за следващата стъпка. Този път ни очаква отворена лекция на тема: „Постоянно осветление и портретна фотография”. Екипът на Фото Занималня е фен на новите джаджи, които технологичния напредък предоставя и именно поради тази причина ще демострират Ice light. Ice light-a e иновативна портативна технология за постоянно осветление с доста широко приложение. В конкретния случай ще снимаме портрети.

Повече инфо за Ice light: https://www.theicelight.com/

Лекцията ще се проведе на открито, с цел пряка демонстрация на възможностите на технологията. Мястото е новооткритата градинка над Тунела (север) или вече по-известна като Градинката с "кривия" надпис Пловдив. Тръгва се от Джумаята по посока Стария град и след ресторант Филипополис се свива в ляво, надолу по стълбичките.

Лекцията е безплатна и отворена за всички фенове на фотографията. 

ПС: За разлика от нас Община Пловдив не е фен на новите технологии и градът ни е обсаден от комари, затова Ви приканваме да си носите репеленти (Аутан и др.) с цел по-приятното ни прекарване на открито. 

Екипът на Фото Занималня

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…