С поклонение пред паметника на Васил Левски на централната алея на Бунарджика на 18-ти юли 2016 година, понеделник, от 10.00 часа, в Пловдив ще бъде отбелязана 179-тата годишнина от рождението на Апостола. 

Слово ще произнесе председателят на Общинския съвет – Пловдив г-жа Савина Петкова, а водещ на възпоменателното честване ще е Златко Павлов. В церемонията по традиция  ще участват представителни формирования от Пловдивския гарнизон, военен духов оркестър и венценосци. 

За участие в общоградското честване на 179-та годишнината от рождението на Васил Левски са поканени Областният управител, представители на администрацията, общински съветници, заместник-кметове и представители от Общината и районните кметства, Общественият посредник към Община Пловдив,  представители от армията, църквата, политически и обществени организации, граждани и медии.

От 10:00 часа в централна алея на Бунарджика.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…