"Белият концерт" съюзява на сцената осем изпълнителя в борба срещу болестта

"Бели лястовици за децата борещи се с коварната болест - Рак". Екипът вече събра пари за ремонта на детска онкохематология. Средствата от "Белият концерт" ще отидат за три броя инфузомати, необходими на отделението. Водеща на концерта ще е Албена Михова. За каузата ще пее великата Валя Балканска, както и Албена Михова, Ренегат, Весела Бонева, Емилия Валенти, The Doctors, Dirty Purchase и Tornado RockBand. 

Ще има светлинно и огнено шоу, театрални декори с помощта, на които да се потопим в завладяващ сетивата свят, звукова среда със световен аналог и томбола със специални награди за гостите на концерта.

Спектакълът ще бъде записан и издаден на DVD. 

Концертът ще се състои на 1 септември 2016 г. от 19:00 до 23:00 на Лятно кино "Орфей", а автърпартито ще е в клуб "Библиотеката", като 30% от оборота ще отиде за същото детско отделение. 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…