Три дена рок, джаз и етно предоставени от BeeBop Cafe, Onstage и IGS Sound Factory

След първото издание на концертите на открито в индустриалната зона, където на сцената излезнаха Odd Crew и Габана, е ред градът пак да се оглуши от качествена музика. Този път дните ще са три и гарантирано добри. Концертът ще е главно акустичен, като всеки ден ще е в различна насока. Ще се състои на 26-ти, 27-ми и 28-ми Август.

През първия ден на бул. „6-ти Септември“ 252 ще можем да чуем Irfan, които ще представят последния си албум. Заедно с тях на сцената ще излезнат чувствените Living Space.

Следващият ден (27-ми) е отреден за джаз завоевателите Христина Белева и Петър Миланов, с китарист Николай Карагеоргиев и бас Александър Леков.

През последния ден индустриалната зона ще избухне с участието на Подуене Блус Бенд и Васко Кръпката, както и на Tube Hedzzz. Tube Hedzz ще са единствените, които няма да свирят акустично. Към легендите Подуене Блус Бенд ще се включи и барабанистът на Odd Crew – Бонзи.

Всички концерти ще бъдат записани на живо, а вече можем да кажем, че изданието през месец Септември ще съвпада с Нощта на музеите.

Очакват ни Onstage Концерти и през Октомври и Ноември.

Onstage вече има официален сайт, в който може да получите повече информация за дейността на платформата: http://sessions.onstage.io/ , а събитието във facebook може да видите тук: https://www.facebook.com/events/1781514528761084/?notif_t=plan_user_invited&notif_id=1471973171054090

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…