Хелоуин идва! Един от най-цветните и любопитни празници ще се чества в Пловдив на много места, всяко от които ще се стреми да покаже мистичността и фантастичните елементи на Вси Светии. Народна библиотека "Иван Вазов" ще отвори врати за най-малките, като накара въображението им да работи на пълни обороти. На 31 октомври 2016 г. /понеделник/ от 17.00 до 19.00 ч. детският отдел на библиотеката организира дефиле на приказните герои, което ще се проведе в сградата на отдела. То включва ревю-конкурс за приказен костюм с награди. Организаторите предвиждат и една изключително интересна игра, която е в пълно съзвучие с целите и задачите на библиотеката като институция – ще бъдат четени откъси или знаменити фрази, а децата ще трябва да познаят от кои приказки са. За най-досетливите естествено ще има награди. Предвиждат се и още много други забавления.

Без съмнение, наред с игрите, всеки, който иска ще може да се запознае с библиотеката отблизо и да научи повече за работата на библиотекарите.

Достъпът до празника е отворен за всички пожелали да вземат участие в него.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…