В Опера Бутик ще зазвучи любимата музика на звездата от "Под прикритие"

Любимата оперна музика на актьора Владимир Пенев ще звучи на 25ти ноември /петък/ в Дом на културата „Борис Христов” от 19 часа. В уютната камерна атмосфера на формата „Опера Бутик”, в който публиката е разположена на самата сцена, бившият служебен министър на културата ще сподели своите впечатления от посещението си в редица големи оперни театри по света. Любопитно за мнозина ще е и разкритието, че семейството на актьора е искало той да стане оперен певец – когато се родил майка му хвърлила пъпа му на покрива на Софийската опера. За срещата си с Гена Димитрова, за любимите си композитори, за своя път в театъра, киното и телевизията ще разкаже Владо Пенев в откровен разговор с водещата Лили Бързева.

Любимите му арии и дуети ще бъдат изпълнени от солистите на Опера Пловдив – Евгения Ралчева, Ивайло Михайлов, Махаил Пулиев, Светлана Иванова, Станислава Иванова, Елена Чавдарова и Евгений Арабаджиев, на рояла ще акомпанира Рита Дечева. В програмата са включени популярни фрагменти от опери на Моцарт, Пучини, Верди, Росини и Офенбах.

С тази среща - разговор „Опера Бутик” поставя начало на новата поредица „Любимата музика на...” с участието на известни личности – актьори, певци, политици и общественици, които ще споделят своите предпочитания към класическата музика, а солистите и инструменталистите на Опера Пловдив ще изпълняват част от нея. Някои от следващи участници в поредицата ще са Орлин Горанов и Орлин Павлов.

Билети за Опера Бутик: Любимата оперна музика на актьора Владо Пенев се продават на билетна каса на Концертна зала, пред Общината и онлайн на eventim.bg

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…