Провежда се благотворител базар, а средствата ще постъпят по сметка за лечение на момиченцето

Здравейте, мили хора!

Този уикенд (28 и 29,01,2017г). ще проведем благотворителен базар за малката Александра Кръстянина. Тя е родена с фибуларна хемимелия на дясното краче - пълна липса на малък пищял и скъсен крак с деформирани глезен и стъпало. 

Базарът ще се проведе в магазин МЕТРО (ж.к. Тракия). Ще има книжки, играчки, подаръци, мартенички – за всекиго по нещо :)  Заповядайте да разгледате и да научите повече за малката Александра. 

За нейното лечение са нужни 250 000 долара.  

SMS - DMS ALEXANDRA 17777

Дарителска смека

ЦЕНТРАЛНА КООПЕРАТИВНА БАНКА

BIC: CECBBGSF

IBAN: BG40CECB979040G7448700

ТИТУЛЯР: Александра Александрова Кръстянина

„ В началото ни беше много трудно да вярваме, че това е възможно. Молихме се за чудо. И то се случи - това сте вие. Вие сте нашето чудо. Вече вярваме, че ще успеем. Всеки ден ни показвате колко много любов има в сърцата ви. Всеки един от вас е отделил от прехраната си или от времето си, за да сбъдне нашата мечта Алекс да може да ходи, тича и танцува. Вече си мечтаем за момента, в който ще можем да споделим с вас снимки и клипчета как тя прави всяко едно от тези неща. Благодарим ви за всички усилия, които полагате.“

~от семейството на Александра

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…