Събитието ще предлага теоретично и практическо обучение на участниците

В Дом на културата „Борис Христов“ в Пловдив ще се проведе седмото издание на безплатния семинар по предприемачество „Първи стъпки в бизнеса“. Събитието се организира от международната младежка организация JCI Plovdiv с финансовата подкрепа на ИТ компанията Programista;. Junior Chamber International (JCI) е най-голямата неправителствена младежка организация в света и има представителство в България с локални секции в Пловдив, София, Варна, Плевен и Свищов.

Семинарът ще срещне опитни предприемачи със студенти и млади професионалисти от различни сфери, които искат да научат повече за различните предизвикателства при стартирането на собствен бизнес. Събитието ще предлага теоретично и практическо обучение на участниците.

През първата половина от деня гостите имат възможност да чуят вдъхновяващите истории и личния опит на четирима успешни български предприемачи – Никола Вълчанов (технически директор и един от създателите на софтуерната компания Programista;), Виктор Стойнов (дипломиран маркетинг специалист с над 6 години опит на международни пазари), Любомир Янчев (18-годишен предприемач, програмист, преподавател и рефер по Таекуондо) и Сергей Петров (основател и изпълнителен директор на компания, която произвежда сензорна технология за наблюдение на пчелни кошери от разстояние).

През втората част от деня участниците ще формират отбори, с които ще разработвaт концепции за стартиране на бизнес, а лекторите ще се превърнат в техни ментори. Всеки отбор ще работи по реален казус, свързан с една от следните теми: Идея и бизнес модел, брандиране и маркетинг, финансиране на стартиращ бизнес или продажби в чужбина.

Събитието е безплатно, но с предварителна регистрация.

Повече информация и регистрация: www.seminar.jci.bg

Дата: 13 май, начало: 09:30 часа,

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…