На 26 септември от 20:00 ч. в клуб „Библиотеката“ ще се състои премиерата на моноспектакъла „Въпреки всичко“, изпълнен от актрисата Диана Димитрова. Той е четвъртият моноспектакъл, чиято премиера се състои в гр. Пловдив, след което обикаля големите градове на България. Това е четвъртият реализиран моноспектакъл от поредицата „Любов“, на която сценарист и режисьор е авторът на романа „Рай“ – Радослав Гизгинджиев.

„Моето име“ с участието на пловдивския актьор Стефан Иванов; „Любовта не може просто да отмине“ – с участието на Симеон Владов и „Тук ли си?“ с Йоко Захариев са моноспектаклите, които многократно препълниха клуб „Библиотеката“ и през новия сезон отново ще се завъртят на същото място, а наред с това ще бъдат представени и книгите, които ще се появят на книжния пазар до броени дни.


„Проект „Любов“ сам по себе си е една изключителна лично моя лудост, защото за една година успях да изкарам 4 моноспектакъла и 4 книги по тях. „Въпреки всичко“ ще е преживяване, което директно ще хване публиката за раменете и ще ги разтърси – ще има много смях, много лудост, много истини и много любов, разбира се. С Диана Димитрова работихме много дълго, за да се появи един персонаж, който ще бъде изключително контрастен на това, което сме, с това, което искаме да бъдем.“ разказва режисьорът на моноспектакъла Радослав Гизгинджиев.


8 октомври от 19:30 ч. ще се играе „Любовта не може просто да отмине“ – с участието на Симеон Владов, а на 16 октомври от 19:30 ч – „Моето име“ с участието на Стефан Иванов.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…