Моноспектакъл на Стефан Иванов
Сценарист и режисьор: Радослав Гизгинджиев
Ден: 6 ноември, 2014 г. (четвъртък)
Час: 20:00 ч
Телефон за резервации: 0889 814 255
Вход: 10 лв


На 6-ти ноември от 20:00 ч. в култовия пловдивски клуб „Петното на Роршах“ за пръв път ще се играе моноспектакълът на актьора Стефан Иванов –„Моето име“, по едноименната книга на Радослав Гизгинджиев.
Актьорът Стефан Иванов, който се превъплащава в буйния и влюбен Давид, успя да спечели стотици почитатели след като няколко пъти препълни клубовете в София, Русе, Варна и Велико Търново.

Историята от проекта на Радослав Гизгинджиев „Любов“ ще ни разкаже за един човек, който търси своето име сред всички онези ограбващи думи, които ни учат как да живеем. Ще назове всичките ни имена, за да си спомни, че каквото и да правим, в едно сме еднакви - когато се влюбим.

„Любовта не може просто да отмине“, „Тук ли си?“ и „Въпрки всичко“ са останалите три пиеси и книги, чиито представяния ще се играят в „Петното на Роршах”.

Историите от проект „Любов“ще ви заразят с почти непоносима искреност; истерично ще ви разсмиват и ще ви докажат, че зад най-големите ни страхове и достойнства стои една единствена дума. Любов.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…