Камен Чанев, Михаела Филева и Васил Петров на сцената в Дома на културата

С дълъг маратон от събития в операта ще изпратим 2014-та утре. Куп звезди ще излязат пред публиката в Дома на културата на 30 декември. Финалните акорди на изминаващата година ще поставят Печенката, Камен Чанев, Михаела Филева и Васил Петров.

Събитията започват в 17 часа с детски оперен карнавал с Печенката. Той ще се състои в централното фоайе в „Борис Христов”, като специални гости ще бъдат още Госпожа Опера, палавите Хензел и Гретел, цветни балетни герои.

В 19 часа започва и Новогодишният бал в операта. Тогава на сцената в Дома на културата ще започне Гала Опера с Камен Чанев и приятели. Световноизвестният тенор ще изпълни едни от най-известните оперни арии под диригентството на Диан Чобанов. В 21 часа щафетата поемат Михаела Филева и Васил Петров, които ще представят поп и джаз класики в аранжимент за голям оркестър. Концертът „Добре дошла” ще завърши със стилен коктейл. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…