Концерт на живо с бутикова обстановка в стил градинско парти изпълни с живот двора на историческата сграда на район „Централен“ в неделя вечер.

Гостите на концерта бяха изненадани от обстановката, тъй като всеки един от тях разбра мястото и програмата на събитието 36 часа преди него. Тайният концерт е с пето издание в Пловдив и част от глобалната платформа Sofar Sounds, която обединява независими артисти, подбрана публика и нетрадиционни места за музика.

Начало на партито даде една от любимите изпълнителки на града на тепетата Едит Унджиян. В рамките на час и половина на импровизираната сцена се изявиха Георги Зайков с акомпанимент от Иван Гърбачев – пиано и Александър Каменов – барабани, перкусии. Вечерта продължи с прекрасно настроение от Jamie Mc Donald, с приятели и колеги Alex Linares – перкусии, вокали; Carlo Solimani – китара, вокали; Domenico Fornari – бас китара, вокали. Гостуваха и вокалистката и основен куратор на събитията Ани Шаркова с ASHA & The Fine Cats – Полина Петрова & Николай Димитров; с акомпанимент на барабани – Александър Каменов; Йоан Иванов – саксофон.

Партньор на събитието беше район „Централен“.

Очаквайте следващите тайни локации, които ще ви накарат не само да се почувствате добре, но и да бъдете изненадани от желанието да ги търсите отново и отново. Следете страницата на организаторите ТУК.

Снимки: Мелани Паракосова 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…