Концертът на иберийската суперзвезда ДАНИ КАРБОНЕЛ и неговата група в Античния театър в Пловдив е на 20 септември и се организира от радио ТАНГРА МЕГА РОК със съдействието на ОБЩИНА ПЛОВДИВ и ИНСТИТУТ СЕРВАНТЕС.

Новината бе съобщена днес на официална пресконференция в ОБЩИНА ПЛОВДИВ, на която присъства и г-н ХАЙМЕ ХЕРМИДА МАРИНА – културно аташе към посолството на Кралство Испания, който подчерта, че включването на MACACO в афиша на Sounds of the Ages и шоуто на най-известната испанска банда на вековната сцена в Античния театър е още един чудесен начин да отпразнуваме Европеската столица на културата.

"Чудесна музика, с която ще изпратим лятото с този концерт в последния му ден!" - добави ВАСИЛ ВЪРБАНОВ от радио ТАНГРА МЕГА РОК.

MACACO имат вече 8 албума и десетки хитове - клиповете им събират по 2-3 милиона гледания в YouTube всеки.

БИЛЕТИ за концерта ще влязат в продажба още в началото на следващата седмица.

Ето и програмата на Sounds of The Ages 2015:

12 септември - 2 CELLOS;
18 септември - APOCALYPTICA;
19 септември - OPETH с оркестър;
20 септември - MACACO.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…