Рокаджиите от D2 излизат за последния си концерт от пролетното си клубно турне, на сцената на Piano Bar Flame в Пловдив тази събота /4 юни/.

За най-верните си фенове групата ще изпълни тоталните си хитове „Нямаше кой да ни каже”, „Ледено момиче”, „Две следи“, „100 години”, както и най-добрите песни от последните им студийни албуми - “6” и „Феникс“. D2 e група, която през по-голямата част от годината e на турне. Дидо от D2 споделя, че те са верни на клубната сцена и непосредствения контакт с феновете, защото тези моменти са много специални за бандата: „Виждаме хората отблизо и можем да усетим реакциите на най-новите ни парчета. Когато си на клубна сцена, енергията е много силна и се върти между нас и публиката. Накрая, когато химията се е получила, става ме едно цяло”.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…