Академията за музикално танцово и изобразително изкуства на ул. "Тодор Самодумов" № 2 дава уникална възможност на пловдивчани днес да се докоснат до звуците на орган. 

За първи път ще имаме възможност да погалим органа, да го чуем колко е мощен и как се свири на него не само с ръце, а и с крака върху педалите. За поканата трябва да бъде отправена благодарност към проф. Албена Димова и гл. ас. д-р Надежда Кузманова, която ще посвири на великолепния инструмент.

Заинтересованите ще имат възможност да бъдат за малко в техните минути на репетиция. Времето на отворените врати е ограничено от 14 ч до 14 и 20 ч.

Входът е свободен, само с усмивки. Може и цветя, уточняват организаторите.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…