Още един комедиен хит от автора на „Умопомрачение“ Стан Бобрик

 

Любимците на публиката Асен Блатечки и Мария Сапунджиева гостуват с комедията „Ревност“ в лятно кино „Орфей“ на 28 август от 20:30 часа. Постановката вече донесе „Златен Кукерикон“ за комедийна женска роля на Мария Сапунджиева и се превърна в тотален хит. Двамата актьори блестящо си партнираха над 17 години в „Омайна нощ“.

 

„Ревност“ е на популярния американски писател Сам Бобрик, познат още на българската публика с комедията „Умопомрачение“. Новата пиеса е забавен разказ за това как въображаем бивш любовник може да възкреси за живот позавехналите семейни взаимоотношения.

 

Браян е напълно доволен от еднообразието на брачния живот, но Мери търси повече емоции в неособено вълнуващото си ежедневие и ги намира, когато най-неочаквано на прага на дома им се появява бившето й гадже от колежа, Питър… или пък той съществува само във фантазиите й? И ще успее ли младичката Тори, представяща се за въображаемата любовница на Браян, да възпламени отново искрата в позавехналите семейни отношения?

 

В спектакъла на театрална къща Viva Arte участват още талатнтливите Стефан Иванов и Пепа Николова.

 

Билети за „Ревност“ в лятно кино „Орфей“ се продават онлайн на eventim.bg и grabo.bg, както и на касите в Дом на културата и пред Общината.

 

Спектакълът е част от панорама на комедиите „Завеса под звездите“ от Културния календар на Пловдив и е премиера на открита сцена за града.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…