MaskArt кани пловдивчани и гостите на града да се присъединят към фестивала “Включи квартала – Театър в парка”. Той е част от Културния календар на Община Пловдив и се провежда за шеста поредна година.

 

Фестивалът ще оживи парковите пространства, които ще се превърнат в открити театрални сцени, където жителите на район “Западен” от различни възрасти ще се насладят на два спектакъла на две локации:

 

29 юни (събота) – мюзикъл „Вълшебната корона“, „Братска могила“ (източната част на парк „Отдих и култура“)

Талантливите деца от вокална група “Бон-Бон” ще забавляват своите малки и големи почитатели.

9 юли (вторник) – „Докато смъртта ни раздели“, парк „Ружа“

Постановката е много забавна и малко абсурдна комедия.

Две бивши съпруги – Нона Йотова и Роси Русева оплакват съпруга си Робин Кафалиев, който е избягал с трета. Любомир Фърков е Гробар – Философ. Жоро Стоев и китарата му внасят мистика и романтика. Режисьор е Бойко Илиев.

Входът е свободен. Началото и на двете събития е в 20:30 часа, като тяхната продължителност е 2 часа. Носете си нещо за сядане и добро настроение.

 

Идеята на фестивала е подчинена на популяризиране на театралното изкуство в кварталите. Като домакин район “Западен” подкрепя изкуството във всичките му форми и насърчава децентрализацията на културния живот в Пловдив.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…