Две събития в Кукления театър закриват фестивала TheatAir

На 9-ти септември, като част от съпътстващата програма на TheatAir,  в кукления театър ще се проведат две събития, съвместно организирани с Асоциацията на куклените театри Унима, България.

От 14:00 ч. д-р Михаил Байков ще представи единственото списание за куклен театър у нас „КуклАрт“, като гостите ще могат да закупят архивни броеве, както и най-новият брой 17 за 2023 г.

В 15:00 ч. започва първата по рода си режисьорска борса за куклени спектакли. Събитието е само с покани и дава възможност както на режисьорите, така и на мениджърите на държавни, общински и частни културни институти да се запознаят и да открият пътища за съвместна работа.

Фестивалът за улични изкуства TheatAir се реализира с финансовата подкрепа на Министерство на културата и Община Пловдив.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…