В разгара на Европейското първенство по футбол Малин Кръстев и Герасим Георгиев-Геро вдигат червен картон в "Свалячи" на 20 юни в кино "Орфей" от 21 часа.  В хитовата комедия от Елих Рахнев двамата любими актьори са странични футболни съдии от „Б” група, които преминават през различни перипетии – от опит за самоубийство, през подкупи и престой в арест, до болнични легла. Но през цялото време остават верни на мечтите си – да бъдат съдии на мач от Шампионска лига или поне да получат едноминутно мълчание в своя чест по време на финала на Световното първенство. И ако героите са неудачници в прелъстяването на красиви дами, то Малинко и Геро са „свалят” публиката с неизчерпаемата си енергия, заразяващо вдъхновение и неочаквани импровизации.

„Свалячи” е смешно-тъжна история, в нея има и усмивка, и сълза” - казва Елин Рахнев. „Това е история за малките хора, за хората от „Б” групата на живота, тези, на които той е показал червен картон и са принудени да го наблюдават от страничната линия”, споделя още авторът.

"Свалячи" гостува в панорама на комедиите "Завеса под звездите" в Пловдив. Билети се продават в Билетен център пред Общината.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…