„Боровинки” е мястото, където цари хармония, а всичко е подправено с толкова любов, че няма начин да не се върнете и да се заредите с усмивките и положителната енергия, които са навсякъде.

Собствениците на магазинчето са искрено запалени по идеята за балансираната диета и с много желание и любов създават свое кътче, където предлагат всички онези продукти, за които са убедени, че са здравословни, без обаче да губят от вкуса и свежестта си.

Предложенията им са сезонни и подбрани, като целта е да се използва максимално само това, което е характерно за дадения период и се закупува или откъсва съвсем прясно. На място могат да ви смелят брашно или направят вкусни био пуканки с кокосова мазнина и хималайска сол.

Препоръчваме свежите салати и сандвичи, както и смутито от боровинки, разбира се!

Адрес: ул. „Георги Бенковски” 28

Работно време: 10:30 – 19:30

Почивен ден: понеделник

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…