Организаторите на Фото Салон Пловдив показват наградени кадри от раздел „Моят град“ в царството на крафт бирата в Капана

Крайният срок за участие в 6-ти Международен Фото Салон ПЛОВДИВ 2019 е след броени дни

За нас, организаторите на фотосалон Пловдив е изключително приятно, че в сърцето на Капана и то именно в концептуален бар „Котка и Мишка“, малки селекции от кадри-победители от всяко предишно издание вдъхват атмосфера и настроение пред жители и гости на града под тепетата. С това излизане на високото фотоизкуство от класическите пространства (галериите), то само става по-достъпно зо по-широка публика, нещо от което се нуждае всяко изкуство. През октомври 2018, пак във вътрешната зала, представихме златните медали от билейното издание.

 А в текущата селекция подредихме само наградени кадри от раздел „Моят град“. Градовете по света са много. Те са местата, които ни събират, а погледнато през очите на професионалисти и любители от цял свят, това наистина изглежда една красива и неспирно вдъхновяваща тема за фото творците. Интересното в този раздел е, че най-добре представил се автор стана един много добър пловдивски фотограф - Андрей Трифонов. Но най-добре е да посетите Котка и Мишка и да разгледате тези различни гледни точки към града! Домакините са много любезни и в приятен интериор прадлагат интересни и пивки бири. Добре сте дошли!

Крайният срок за участие в 6-ти Международен Фото Салон ПЛОВДИВ 2019 е след броени дни! Но добрата новина е, че имате точно 3 предстоящи почивни дни (4-6 май), които са чудесно време да си мислите с кои ваши кадри да впечатлите тазгодишното жури, на което председател е самия президент на FIAP, г-н Рикардо Бузи, MFIAP, EFIAP/p, HonEFIAP, от Италия.

Фото салонът отново се провежда под патронажите на FIAP, PSA, HPS и НСФА.
Вече шеста година Община Пловдив, застава зад събитието със своята подкрепа и фото салона е в културната програма. А тази година по случай това, че градът под тепетата е Европейска Столица на Културата, те ще връчат отново дипломата на Общината, но този път придружена с парична награда за кадър на български автор, избран от финалната селекция във всички раздели!

Традиционно имате възможност за участие в 6 раздела:
1. Отворен ЧЕРНО-БЯЛА
2. Отворен ЦВЕТНА
3. ПРИРОДА
4. ФОТОЖУРНАЛИСТИКА (TRAD)
5. ПОРТРЕТ и ТЯЛО
6. МОЯТ ГРАД – Основна тема

Подтема - ЕВРОПЕЙСКИ СТОЛИЦИ НА КУЛТУРАТА 1985 – 2023

Салонът (изложбата) не приема фотографии, които вече са участвали (приети във финалната селекция) в предишните 5 издания!

Както винаги (от първото издание до сега) всеки участник ще получи 2 вида каталог - печатен и DVD. Миналогодишния каталог получи отново рейтинг от 5 FIAP звезди!
И пак както е от старта на фото салон Пловдив, някой ще спечели и голямата награда - КУПАТА + 500 Евро, а за останалите най-добри кадри, организаторите са се погрижили с общо над 150 награди.

Крайния срок е 6 май 2019.

Пълен регламент, календар, такси и видове плащане, жури, награди
и онлайн участие на:
www.photosalon-plovdiv.com

На всички участници - Добре дошли и успех!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…