Известният пловдивски художник Минчо Панайотов представи снощи 38 от най-новите си живописни платна, рисувани през последните две години. Десетки почитатели на творчеството му се събраха в залите на галерията, за да се насладят на новите творби и да се срещнат лично с художника.

В Залите за временни изложби на Градската художествена галерия на ул. „Княз Александър I“ №15 дойдоха и много артисти, чийто начален път в изкуството е свързан с ателието на Минчо Панайотов. Като изненадващо по-мека определи показаната живопис скулпторът Иван Тотев, който откри изложбата на своя някогашен учител. Той специално подчерта уникалния път, неподатлив на модни течения и конюнктурни флиртове с публиката, който Минчо Панайотов избира да следва неотклонно.

 Изложбата може да бъде видяна до 13.12.2015г.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…