Пловдивският театър отпразнува шумно премиерата на „Евридика в подземното царство”. Екипът на Драмата се събра в една от репетиционните, за да полее излизането на новия спектакъл на Стайко Мурджев на сцена и онова, което той стори с публиката в камерна зала снощи. Всеки от екипа, реализирал това приключение, бе посрещнат с аплодисменти и на крака от колегите си. Много от актьорите си тръгнаха със специални дарове, други пък почерпиха за първото си поставено представление на пловдивска сцена. Като съвременната Евридика- Луиза Григорова, която бе в центъра на вниманието.  Тя извади грижливо пазена кутия с белгийски бонбони за специалния повод. Получи много букети и много целувки. Това е бъдещето, младостта е светлината, доволен бе от силното сърце и свежата кръв в организма на пловдивския театър директорът Кръстю Кръстев, обхождайки с поглед актьорите под 30 години.  Беше страхотно. Благодаря на всички, каза Луиза в мига, в който в репетиционната бяха вкарани изненадващо две торти, една от които бе с глазура с нейния лик. Животът е сладък само ако има театър, казаха в един глас актьорите.  

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…