Капана фест, ден втори. Слънчево е, хората се усмихват. Топло е, но вчерашната убийствена жега се смили над нас и се изниза някъде из между навалицата с хора, тъй че днес е още по-хубаво.

Ако през първия ден на феста все още имаше свободни места из щандовете – днес няма. Всички са заели позиции, някои пият кафета, за да се разсънят след снощната дива нощ, а други – разцъкват хладни бирички и се любуват на красивия ден.

И без да бягаме много от темата – за тениски говорехме. Още по-пъстър и разнообразен е асортимента от мъжки и дамски облекла днес. Но, но, НО! Това не са просто обикновени дрехи, създадени с комерсиална цел, а трудът и усилията на хора, които са вложили сърце и душа в тях.

Тениските „КАПАНА ФЕСТ“ вече всички ги познават от предното издание на празуващата душа на квартала. Днес обаче се натъкнахме на едни много прекрасни хора. Първите са от ТриКотаж, които работят съвместно с момчетата от 140 идеи (гратити артисти) и екипът на първата българска анимация „Златната ябълка“. Тези прекрасници, освен обичайния си асортимент, са направили тениски с щампи на анимационните герои в знак на подкрепа на целия екип, работещ по филмчето.

А сега един въпрос – чували ли сте за „Уили Джонсън“? Това не е човек, а марка английски тениски. Колко са английски обаче? Ей тук е интересното. 4 момчета от Пловдив заминават в Лондон и създават свой бранд за дрехи. Успехът им там е значителен и безспорен. Обнадеждени, че ще могат да успеят и в родната си страна и град обаче, момчетата се връщат в България и работят упорито, за да направят „Уили Джонсън“ познат и желан. Щампите им са жестоки и хора с различни стилови предпочитания ще могат да си намерят по нещичко от тях. Повече от тях можете да видите тук - http://www.williejclothing.com/, а съвсем скоро очаквайте и разговора ни с четиримата млади мъже, които се връщат у нас само заради надеждата.

А надеждата е нещо много красиво! Красиво като Капана фест! Хайде скок-подскок и да ви видим как се забавлявате в пъстрия квартал.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…