Смисълът на живота е да се радваме на всеки миг. Правете го, призова на рождения си ден певицата

Джаз дамата с два дуета на празника си- с Петър Салчев и Атанас Хранов

Смисълът на живота е да се радваме на всеки миг. Правете го, призова пред приятелите си и гостите на Bee Bop от сцената на джаз клуба певицата Мирослава Кацарова снощи. С изящен концерт тя отпразнува рождения си ден. Навършвам 24 години за пореден път, отбеляза между две парчета тя. Превърна личния си празник във фантастично изживяване за всички в заведението, с което си направи и възможно най-добрият подарък. Нека бъдем добри, нека правим добро, обърна се към всички джаз дивата.

Тя излезе пред публиката само в компанията на пианиста Мирослав Турийски. Двамата се разходиха из любимите си джаз теми, глазирани в специален аранжимент, както подобаваше за специалния повод.  Имаше и джаз класика, и самба, и боса нова.  Мисля си, че музиката е най-ирационалното нещо, невъзможно да бъде предвидено. На мен понякога ми е невъзможно да предвидя как ще звучи следващата песен, каза преди да полети с парчето Пеперуда на Хърби Хенкок певицата. Последва великолепно изпълнение на Тайм афтър тайм на Синди Лоупър. А после дойдоха и изненадите. Първи на сцената за дует бе поканен Петър Салчев, който се изправи пред Мира с червена роза и чаша вино в ръка. Финалът на празничния концерт дойде с втората покана за вечерта. Тя бе отправена към художника Атанас Хранов, който има общо парче с Кацарова. Маестрото влезе в ролята на лиричен беквокал и зарадва дори изтънчените слухове. Имам вълшебни хора за приятели. Благодаря на съдбата, че съм се свързала по пътя си с истински магьосници. А с тези от вас, с които не се познаваме, знам че сме близки. В главите ни стават много близки метаморфози, каза след единствения си бис и поклон пред публиката Мирослава Кацарова. После слезе от сцената, за да се прегърне с всички магьосници от живота си.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…