Първата сцена дебютира преди по-малко от 24 часа

Както вече Под Тепето и Капана.БГ ви информира, поредица от десет сцени ще изникват една по една като гъби в градската среда, за да покажат, че пловдивския дух е жив и все още има хора, които да инициират подобни прекрасни прояви. 

Първата сцена от поредицата дебютира снощи на Младежки хълм. Честта да открият мястото, на което всяка седмица ще се провеждат абсолютно безплатни концерти, имаха, познатите на публиката под тепетата, Проект Приятели, които зарадваха почитателите на родната музикална сцена с различни класики, а парче, изсвирено на новото място за събития на открито, бе познатата на всички ни „Фалшив герой“ на Тодор Колев.

На откриването се събраха десетки посетители, които дойдоха специално за събитието, а случайни минувачи нададоха ухо и решиха да надзърнат какво точно се случва на зелената полянка. Цели семейства с деца и кучета също се присъединиха към концерта, а липсата на всякакви бариери между посетителите ги накара да се почувстват, ако не като семейство, то като близки приятели, които определено силно допринесе за прекрасната атмосфера, която се разнесе по целия Младежки хълм. Музикалната вечернинка, която започна по смрачаване, се оказа изключително весела, а за това нямаше как да не допринесе и гостоприемното отношение на организаторите, които бяха предвидили и открит бар. Да, желателно е да има бар за всяка една сцена, за да не се налага феновете и гостите на събитието да не пресъхват от жажда. 

Сцената ще ври и кипи и днес. Тази вечер, обаче, Пловдив ще потропва с крак и ще танцува под звучите на различни ритми. Танците ще започнат около 8 часа и ви препоръчваме да си вземете удобни обувки.

Бележка от автора: Тъй като организаторите не са длъжни да с борят с всяко неудобство, което изниква около тепетата, препоръчваме си да си вземете флакон-два спрей против комари, за да си гарантирате добро преживяване без дискомфорт от досадните насекоми.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…