Вокалистът на група D2 има големи надежди за пловдивските банди

Конкурсът за училищна банда „Голямо междучасие“ започна националното си турне от Пловдив. На сцената, разположена пред Община Пловдив, се изявиха 4 пловдивски групи. Разбира се, имаше и гости от близките градове. Градовете Хасково, Нова Загора и банда от Ямбол, специално пристигнала за концерта, показаха какво могат учениците.

Фронтменът на една от любимите БГ банди – D2, Деян Каменов, сподели, че по негово мнение пловдивската сцена е най-силната в страната за млади таланти. Поради тази причина Дидо има и високи очаквания от групите. Смятам, че Пловдив е град, който помага на младите групи да се развиват и им дава сцена за изява, допълни той. 

На площад „Стефан Стамболов“ се събраха десетки ученици и родители, дошли, за да подкрепят любимите си музикални банди, приятели и съученици. Тийновете очакваха и D2 да се качат на сцената, но за съжаление това така и не се случи. За сметка на това, техните връстници показаха музикалните си умения. Някои от бандите се справиха чудесно, от други има още какво да се желае, но самият факт, че децата се занимавам с музика от ранна възраст е особено обнадеждаващ.

Самият конкурс „Голямо междучасие“ все още продължава и имате само още един ден, за да гласувате за любимите си групи в сайта на D2 - http://www.d2band.com/

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…