Капана фест стартира и уличките на творческия център на Пловдив се обагриха в различни цветове и хора. Макар и горещо, дори и при работен ден, хората прииждат по павираните улици с любопитни погледи.

Улица „Златарска“ се изпъстри от многобройни шатри, под които са разпънати маси на различни автори, кои на бижута, които на дрехи и обувки. Базара вече е открит и е живото олицетворение, че красотата вирее сред нас. 

Търговците на хенд мейд стоките посрещат с усмивка всеки минаващ по улицата. Някои от тях все още подреждат своите щандове, а други са заели местата си от часове. 

Искрата на фестивала вече е запалена и тръпне в очакване да се разгори като буен огън в края на лятото. Очакват се слънчеви и позитивни три дни, които ще гарантират за много емоции. Сцените почти са готови, изпълнителите се крият от жаркото септемврийски слънце, а пловдивчани и гостите на града тръпнат в очакване на голямото събитие.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…