Само няколко дни след Нощта на Пловдив жуженето в града, не само че не спира, но и продължава усилено!
Чаровните улички пак са изпълнени с шарени нещица, привличащи внимание.
Чудя се.. вдъхновението на този град спи ли изобщо?!
Този път обаче енергията е съсредоточена точно тук, в центъра на Капана. За момента приготовленията още кипят и не всички пчелички са заели своят пост, но и това ще стане, само трябва да почакаме още съвсем мъничко.
Това е вторият фестивал за тази година в приказния Капан на Пловдив, но нека това не ви притеснява. Този път са още по-подготвени, още по-усмихнати, още по-изобретателни!

Трябва да обърна внимание на здравословните продукти!
Помните ли усещането, когато ходите при баба и тя ви засипе с разноцветни бурканчета с конфитюри? Е, днес, утре и  другиден ще имате шанса да се докоснете отново до тези сладости от детството ни. Така и така модерните баби днес архивират снимки, не ягоди, та за това  ви съветваме да се възползвате!


Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…