Магазин в Капана вдигна иглу от стиропор на входа си и лепна логото на „Пловдив 2019”

От Фондацията обясниха, че нямат нищо общо с инсталацията

Коледните празници идват и изглежда целият град се е засилил да украсява и да предоставя подходящото настроение. Особено магазините! Те дават мило и драго, за да накарат клиентите си да се почувстват коледно…  или като кубче лед.

Точно такъв е случаят с бижутерия „Бижуленд”, в квартал Капана, която не само слага нещо подобно на инсталация на входа си във формата на иглу, но използва и логото на „Пловдив 2019”, сигурно за по-голяма достоверност и „взимане на сериозно”. От фондацията, обаче, нямат нищо общо с идеята на бижутерията, а и иглуто едва ли е артистична хрумка, която би им дошла на ума. От ОФ-то съобщиха, че няма как да реагират в случаи като този да дирят сметка за някой, който е решил да използва логото на ЕСК 2019.

От друга страна, от „Бижуленд” са доста развеселени от идеята си за стиропорно иглу и онези, които го изработват, го правят с нескрито настроение. Усмивките не слизат от лицата им, като дори се закачат с новодошлите, че ако минат под свода на новата украса, може да спечелят награда. Малко като в Нарния. Влизаш в дрешник и излизаш в нов свят – в този вариант в света на манистото. А той, както знаем, е шарен и финансово повече от достъпен.

Рекламният трик със сигурност ще има отражение, дали ще е отрицателно или положително, обаче, тепърва предстои да видим. Капана навлиза в коледния си етап, а явно Широкото ще се превърне в Северния полюс. Надяваме се само Дядо Коледа да не обърка бижутерията със собствената си работилница в Лапландия и да не подмине работниците, оставяйки ги без подаръци.

Какво ще се случва в следващата година в Капана четете след малко!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…