Sound Trip е една различна гледна точка и едно извисяване на душата чрез музика.

На 6-ти януари Пътешествениците от Be Electronic и Essentia Movement ще се съберат за първи път през новата година в любимия си Club VOID в Пловдив, за да забъркат една дълбока и обладаваща електронна приказка. Откриващата партито FallMonke, след 12 празнува имен ден и ще ни почерпи със сериозна heavyweight dub селекция. Вибрацията ще е сериозна и с момчетата от Essentia Movement - ZAGGAONE и SOUL9, които като истински шамани ще ни потопят в интелигентния саунд на drum and bass, half step и dubstep честотите. Астронавтът SECHNIA ще ни изстреля толкова бързо в безтегловност в открития дълбок Космос, че връщането от Techstep-a ще ни е доста трудно. No bad trips allowed. Този път към музикалния трип ще има и визуално пътешествие.

Клуб Войд
22 часа
Вход свободен

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…