Къде да пием кафе извън центъра? Има ли готини места, които да ни накарат да си уговорим среща например в Кичук Париж и да пътуваме 20 – ина минути до нея?

Миналата седмица ви представихме няколко ресторанта извън центъра и се оказа, че не всички са ви известни. Тъй като винаги се стараем да ви информираме за актуалните места, които не бива да пропускате, днес сме подготвили още интересна информация. Къде да пием кафе извън центъра? Има ли готини места, които да ни накарат да си уговорим среща например в Кичук Париж и да пътуваме 20 – ина минути до нея? Отговорът ще намерите в редовете по – долу, а ние отново очакваме вашите предпочитани потайни кътчета в коментарите под статията или в страницата ни във Facebook.

И тъй като ви зададохме въпроса за Кичука, веднага ще дадем отговора къде си струва да отидем. Кафе – книжарница „Доброта” е място, където не само може да си изпиеш кафето или здравословното смути и да похапнеш някоя вкусотийка, но да направиш всичко това в компанията на любима книга. Вече почти три години това уютно заведение е като оазис за всички, които искам да се усамотят в компанията на страниците или да споделят чаша ароматна напитка с приятели.

Продължаваме в посока на Централна гара и там, дори и да не ви изненадаме с избора и препоръката си, отново ще напомним за преустроения киносалон, който се превърна в кафене със собствен дух и уникална винтидж атмосфера. В KinoCafe Plovdiv обожаваме домашните закуски през седмицата, а вечер – коктейлите. Филмовите вечери с ретро ленти също са перфектният избор за прекарване на време в приятна обстановка.

Няколко пресечки по – надолу след Медицинския университет пък е CROATÓAN, което ако сте прочели внимателно статията ни за новите места от 2017 знаете, че никой ценител на кафето в града под тепетата не пропуска! Кафето там е не просто напитка за събуждане, а експлозия от вкусове, а отскоро дори и тези от вас, които не са почитатели на кравето мляко, може да се насладят на млечни напитки, приготвени с растителни млека.

Вижте всички кафенета в Lost in Plovdiv.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…