Drupal BootCamp е двудневна конференция за начинаещи, която се организира за втора поредна година в Пловдив. Събитието съдържа лекции и обучения от експерти в областта на израждането на сайтове на Drupal. Участници могат да бъдат начинаещи или специалисти, желаещи да започнат работа с платформата. По време на събитието те ще могат да се обучат и запознаят с информация, полезна както за програмисти, така и за уеб дизайнери. В продължение на два поредни дни лектори и специалисти в областта, ще запознаят аудиторията в детайли с изграждането на сайтове с Drupal.

Предвидени са две дати за конференцията - 14-ти и 15-ти април, като събитието ще се състои в Технически Университет Пловдив. Първият ден, 14-ти април ще бъде посветен на презентациите и лекциите, докато вторият, 15-ти април ще бъде ден за уъркшоп и разработване на проекти в реално време. Лекторите на конференцията са специалисти в областта на работата с Drupal. Препоръчително е за присъстващите да носят своите лаптопи.

Достъпът и през двата дни е напълно свободен, но местата са органичени, затова не отлагайте своята регистрация, а заявете своето участие сега на този линк: http://drupalcamp.bg/bg/register-now

Програмата е вече обявена на официалния сайт на drupalcamp.bg и включва сесии за програмисти, фронтендъри, дизайнери и предприемачи, като в събота завършва с нетуъркинг и парти.Желаещите да стартират разработка на сайт и да получат помощ от менторите ни на място, могат да направят това на 15 април. Тогава ще бъдат сформирани екипи, които ще работят по проекти в реално време, а нашите ментори от ще бъдат в помощ на всички отбори.

През изминалата 2017 година, на 14-ти и 15-ти януари се проведе първото издание на Drupal BootCamp в Пловдив, на което повече от 60 начинаещи Друпал специалисти се включиха в двудневната конференция и в рамките на втория ден изградиха организационен портал.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…