Този уикенд освен козунаци и Великденски зайци, в Пловдив има и много яки събития - готини партита с опитни селектори и музика на живо. Общо взето излизаме в петък и се прибираме в понеделник

 

6 април

 

Around the World

 

Петък вечер бар Пощата ни кани на едно необикновено околосветско пътешествие с техните пощальони, които освен свежи и интересни напитки са подготвили и един необичаен коктейл от музика и танци!

 

Бар Пощата
20 часа

 

Мира Кацарова представя April in Paris

 

April in Paris е заглавието на новия проект на Мира Кацарова, който е посветен на френската музика. Песента, дала заглавието на програмата, е единствената композиция с английски текст и единствената класическа джаз пиеса в нея. Превърната в джаз стандарт, след първоначалното й представяне на Бродуей през 1932 година, и интерпретирана от десетки джаз певци и инструменталисти, в проекта на Мира тя играе ролята на покана към онзи свят, в който животът се живее в розово.

Мира ще представи April in Paris с джаз триото си – Мирослав Турийски (пиано), Христо Йоцов (барабани) и Веселин Веселинов-Еко (контрабас). Към тях ще се присъедини и струнен квартет.

 

Bee Bop Café
21 часа

 

BassVOID X Funktion-One Bulgaria

 

Току-що навършилата 10 години организация отново ще ни изненада с ивент в Пловдив! След като ни представиха гигантски line up-и не веднъж, са тук, за да ни покажат, че не са забравили уюта на локалките.

Отново са готови да ни поразкършат с готина селекция Дръм и Бас тракове!
Отново са тук, за да запълнят VOID-a с ниски честоти.

Диригентите на вечерта на събитието ще са 4 артиста от BASSBOX, които добре познавате.

Kraen (BG)

Javi (BG)

Izsteria (BG)

Dedrex (BG)

Bugaff (BG)

 

Club Void
22:00 - 7BGN
23:00 - 10BGN

 

Шотове и сетове

 

Петък вечер е посветена на малките чашки. Можете да опитате новите пролетни предложения и неочаквано добри комбинации за всеки вкус. Специалната изненада е интерпретация на коктейл "Опушената Маргарита", поднесен във формата на охладени шотове. Музикалният съпорт идва от DJ Bate, който ще миксира за вас най-доброто от Beatport House чарта.

 

Groove Music&Art
21 часа

 

Evil Funk Sessions by Koka Mass Jazz

 

Този петък в клуб Фарго за първи път гостува Koka Mass Jazz със селекция от фънк, соул, ню джаз и латино груув музика!

Константин Кацарски (Koka Mass Jazz) е композитор и музикант, чиито парчета в момента са в чартовете и плейлистите на много радиостанции в цял свят - BBC 1, BBC 2, BBC 6, Ibiza Sonica, Amazing Radio и др. От 2014 година издава за американския лейбъл Cold Busted.

Дебютният му сингъл “Smile” стига до второ място в класацията на iTunes за фънк и R&B и е избран за един от най-добрите сингли за 2014 и 2015 година в три
британски радиостанции – CRS Radio (2014), Barricade Radio (2014, 2015) и Ideal Clubworld Radio (2015).

Албумът му "Groovy Jam Shoes" достигна 1-во място в класацията за най-добри продажби в може би най-голямата европейска музикална платформа JUNO RECORDS в стил фънк, и остава в топ 20 над шест месеца.

Легендарният американски музикален критик Stephen Thomas Erlewine, старши редактор на All Music Guide, ученик на Чък Бери, написа на стената си в Туитър по повод албума: "Groovy Jam Shoes" на Кока Mass Jazz е моето заглавие за албум на годината!“

През септември 2015 сингълът му "Do You Know That", бе включен в класацията топ 10 на английското Streetseekers Radio. Последният му сингъл, ‘Jr Funk’ бе включен в лимитираната версия на компилацията ‘Only on Vinyl’ на американския лейбъл Cold Busted и излезе на 2 юни 2017.

Новият му албум, озаглавен “Elefunky Trip” ще излезе в средата на 2018 г.

 

Клуб Фарго
21 часа

 

Vocal Night w/ selector Iva @Vintage House

 

За финал на работната седмица Vintage House са ни подготвили едно релаксиращо пътешествие из вокалната house музика. За доброто настроение и качествената селекция ще се погрижи Ива, чиято любов към музиката неминуемо се отразява в доброто настроение на всеки слушател.

 

Vintage House
21 часа
Вход свободен

No Sense / HarryKash / Good Friday

 

Заедно с Fabric No Sense се включва в каузата.  А тя именно е не леката история на Славчо и Атанаска Узунови. Това прекрасно младо семейство, което след трудна и тежка бременност се сдобива с дълго чакано и много желано момченце. За съжаление обаче, на 6-месечния Влади бе открит сърдечен проблем и се наложи операция, която беше извършена през декември и започна период на възстановяване. Но на 1 март след пожар, семейството оства без своя дом. Приканваме всеки, който може и желае, да помогне да подкрепим тези прекрасни хора, които освен ежедневните си нужди, сметките и заема за вече изгорялата къща, трябва да плащат и за квартирата, в която им се наложи да се преместят.

No Sense
Music by: HarryKash
22 часа
Вход: 2 лв.

 

Къде и какво се случва на 7 и 8 април може да видите в Lost in Plovdiv.

 

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…