Ние, екипът на бар „Котка и Мишка“, обичаме висококачественото пиво и не го крием!

Затова и се стремим постоянно да ви представяме най-актуалните бирени предложения както на българската сцена, така и на световната. Също така акцентираме на белгийските, доказали се с векове, класики. С една дума – обичаме бирата във всичкото й стилово разнообразие!
И се замислихме… Та ние обичаме и РАКИЯ!

Защо да не ви представим и висококачествена ракия?

Това е причината да направим специална РАКИЯ „Котка и Мишка“. И то не каква да е – а ДЮЛЕВА! Произведена е от старите български сортове Асеница и Пазарджишка ябълковидна. Отличава се с интензивен и завладяващ аромат на дюли. Вкусът е експлозивен и мек, със силна плодова изява и ароматен финал. Ракията е изцяло от български съставки и е произведена в гр. Исперих.

Петък, 10 август, ще ви очакваме при нас да опитаме от първата ни ДЮЛЕВА РАКИЯ - Котка и Мишка!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…