Художникът е в тежко здравословно състояние, има нужда от кръв

Да помогнем на Ицко Мазнев! Тази кампания е на път да обедини цялата арт гилдия под тепетата, тъй като известният художник е в много тежко здравословно състояние. Маестрото има нужда от кръв, а дарители вече станаха куп негови колеги от града на тепетата. Дружеството на пловдивските художници и ние, от Под тепето и КАПАНА.БГ приканваме всички познати, приятели, колеги, почитатели на изкуството на Ицко, граждани с големи сърца, да дарят кръв за него при първа възможност в Кръвопреливния център, намиращ се до Окръжна болница (МБАЛ Пловдив) на Пазарджишко шосе.

1 comment

  • Comment Link читателка читателка Окт 20, 2014

    Напишете, моля, каква е организацията на кръводаряването. Който иде да даде трябва да знае какво да каже, за да се знае, че е за Ицко Мазнев.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…