Два български бранда гостуват на първото за годината събитие в Галерия 28 в Капана. Rada by Radina и Kloshar bags ще представят уникалните си дизайни на 6 януари от 19 часа.

RADA by Radina ще представи за първи път лимитирана колекция от суитшърти, якета и панталони. Брандът изгражда стила си посредством дипломната работа на дизайнерката Радина Константинова, която завършва моден дизайн в Милано през 2018. Модната линия е концентрирана върху бутиковото производство, залага на качествени материали и иновативен дизайн, като има за цел да запази динамичния и свеж облик на спортните дрехи, съхранявайки удобството и функциалността им.

Радина завършва бакалавър в Милано със специалност моден дизайн. “Вдъхновението за дипломната ми работа са народните носии, по-конкретно техният силует и наслояване на отделните части на облеклото и от друга страна бродериите, по-специално елбетицата (двойният кръст), който е много важен елемент в народното творчество. Главната ми цел беше да използвам тези елементи и да ги преобразя изцяло, променяйки традиционните цветове в ярки, използвайки техничести материи, за да придам спортен и младежки вид. обичам да си пречупвам през моята призма и да си избирам отделни детайли които да използвам, споделя дизайнерката.

Kloshar bags са ви подготвили нови модели, специално изработени за гостуването им в Галерия 28, като бройките са силно ограничени, а самите модели няма да се изработват повторно. Отново ще са в техния любим диско стил - холограма, прозрачен винил и лъскави материи, съчетани с емблематични музикални заглавия.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…