Певицата Нора Караиванова и китаристът Бисер Иванов излизат заедно на музикалната сцена на Bee Bop Café, без никакви претенции и напълно естествени - в този вид, в който идеите се раждат или по-просто казано - само един глас и една необикновена китара. Те ще представят своя акустичен проект с концерт на 16 януари, събота.

Стилът е R&B и поп рок. Този напълно акустичен проект е замислен от двамата преди много време. Репертоарът включва авторски песни, събирани през последните години.

Интересното в проекта е, че аранжиментите са изсвирени изцяло от китарата на Бисер в реално време, като са наслагвани различни китарни рифове. Включително и перкусиите са изпълнени на неговия инструмент.

Текстовете и вокалното оформление са сътворени от Нора.

Един концерт към края на седмицата, който заслужава вниманието на всеки меломан. Началото на концерта е от 21:00, а билетите са по 8 лева.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…