Драматичен театър-Пловдив представя

СЪБЛЕЧИ СЕ!

от Джо Ортън

Режисьор: Красимир Ранков

Сценография и костюми: Димитър Воденичаров

Участват: Ивайло Христов, Радина Думанян, Ивана Папазова, Троян Гогов,Алексей Кожухаров, Венелин Методиев  

Какво видя икономът” от Джо Ортън е шеметна комедия на ситуациите в най-високите традиции на английската драматургия. Събитията в частната психиатрична клиника на доктор Прентис започват като лек бриз и завършват като ураган, преобърнал съдби и характери.

Скритото минало се разкрива в каскада от грешки, премълчавания, криене на самоличности, преобличания и представяния под чужди имена. За да проумеем цитата, използван от автора: ”Със сигурност всички ние сме луди, а онези, за които мислим, че са, не са.” Първото представление на пиесата в Лондон е представено в театър “Куийнс” на 5 март 1969 година.

ОТ 19:00 часа - КАМЕРНА ЗАЛА НА ДРАМАТИЧЕН ТЕАТЪР ПЛОВДИВ

6 comments

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…