Online: http://bnr.bg/plovdiv

Екипът на предаването „Молескин“ стартира 2016-та с нов проект. Рамката си остава същата като досега – гостите ще представят своята любима музика, но в новия формат това ще бъдат музиканти, които ще изпълняват свои любими песни.

Концертите ще се състоят в Студио 1 на Радио Пловдив и в началото ще се състоят ... тайно. Следвайте ни във facebook за повече информация и възможност да получите покана. Видео от концертите ще се качва онлайн.

Иначе „Молескин“ продължава, както и досега, да бъде излъчвано всеки петък от 17 часа с повторение в неделя от 19 часа.

Предаването с GABANA ще бъде излъчено на 29 януари.

Преди старта

Преди старта

GABANA са:

Виктор Стамболов – вокал, китара

Никола “Nixon” Джоков – барабани, вокали

Ангел Дюлгеров – китара 

Стойко Милев – бас

GABANA е рок група, основана в Пловдив в началото на 2000 година. Музикантите изпълняват собствена музика от самото начало, като песните са своеобразен микс от предпочитанията на членовете, което прави определянето на стил доста сложно. Едно, обаче става ясно още с първото парче – основата е чист рокендрол.

Виктор Стамболов (вокал, китара) и Никола (Nixon) Джоков (барабани, вокали) са сред основателите на групата, като от средата на 2012 г. в състава й влизат Ангел Дюлгеров (китара) и Стойко Милев (бас китара). Последният заменя оригиналния басист и съосновател Иван Динев (Моржа).

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…