За първи път в поредицата "Последните първи" ще се обърнем към дверите на българския рап.

Пловдив иска повече хип-хоп, това вече го видяхме неколкократно в изминалите месеци. И тъй като Пост-културната сцена трябва да е нещо интерактивно, случващо се около центъра на едно общество, най-логичното нещо е да се насочим все по-силно в тази посока.

Но откровено казано - знаете ли какво? Организираме този концерт колкото за вас, толкова и за себе си. Атила и преди е гостувал на Пост-културната сцена и зрелището, на което станахме свидетели тогава, ни остави жадни за още. Искаме просто да си направим кефа, а и вярваме, че с вас е същото.

"Замълчи Тупак, остани си при мъртвите". Атила се качва на подиума и взима микрофона. Вратите отварят в 10, входът е 6 лв.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…