Нека в студената или не чак толкова студена януарска вечер, да поемем заедно по пътя на самоунищожението и да дадем превес на тъмнината в нашите сърца докато ние самите се превръщаме в олицетворение на самата ярост...или с други думи елате да си счупим главите на промото на дебютното EP на Beyond Faith.

Unveiling The Last Piece са наскоро създадена група подвизаваща се в метълкор средите, но въпреки възрастта на групата момчетата имат какво да покажат .

Beyond Faith са една от най-младите групи в сцената и въпреки крехката си възраст са се доказали като хора, които си разбират от работата. 

https://www.youtube.com/watch?v=zBr-h...

Feast Of Insanity са олицетворението на деткора сред българския ъндърграунд, отлежали като старо вино със стойност и качество, доказали се неведнъж на сцената.

https://www.youtube.com/watch?v=c_Wbb...

Вратите отварят в 7

Концертът започва в 7:30

Свършваме в 10

Вход: 5 лева

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…