Готини приятели,

QUIZ NIGHT SHOW е интелектуално-забавна игра с познавателен характер. Играе се на отборен принцип. Състезателите отговарят на различни по тип въпроси в няколко кръга – твърдения, тестове, отворени въпроси, разпознаване на снимки (известни личности, природни забележителности, знамена и лога, предмети от бита и др.), разпознаване на музика и филми, въпроси с повишена трудност.

По време на състезанието се научават нови и интересни факти от живота. Дори и да не знаете нещо, не се притеснявайте – някой от отбора може да го знае или заедно да стигнете до отговора, мислейки логично. Ако не познаете – ще научите нещо ново и интересно.

QUIZ NIGHT SHOW става все по-популярна игра и забавление за интелигентни хора през работната седмица, което не е обвързано със големи шумни помещения и стоене до късните часове на нощта. Стимулира ума, дава поощрителни награди и нови знания на всички участници.

QUIZ NIGHT SHOW - Знанието и Забавлението Заедно!

Събери отбор! Измисли му име! Докажи, че знаеш повече!

За резервации: 089 780 7073

Очакваме ви на 12.04 в 21:00 часа да играем заедно КУИЗ! 

Vintage House

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…